Ακροάσεις προγράμματος υποτροφιών “Μικροί Μουσικοί” 2016-2017

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11 π.μ. θα γίνουν οι ακροάσεις για το πρόγραμμα υποτροφιών «Μικροί Μουσικοί», ενώ η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων είναι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα υποτροφιών “Μικροί Μουσικοί” έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το κόστος των διδάκτρων, να παρακολουθήσουν μουσικές σπουδές στο Ωδείο Αθηνών για μία τριετία. Σχεδιάστηκε από το Ωδείο Αθηνών και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και συνεχίζει σήμερα και με τη θερμή υποστήριξη της Alpha Bank.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών από όλη την Αττική. Αφορά παιδιά που έχουν ήδη παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής, καθώς και αρχάριους. Οι υποτροφίες δίνονται με βάση κριτήρια που συνδυάζουν την κλίση στη μουσική με τις ειδικές οικονομικές συνθήκες της εποχής, καλύπτοντας για κάθε μαθητή τα ετήσια δίδακτρα σε ποσοστό 50% έως 100%.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη Γραμματεία του Ωδείου Αθηνών καθημερινές 9 π.μ. – 8.30 μ.μ. και Σάββατο 10 π.μ. – 2 μ.μ.  Οι γονείς καλούνται, εκτός από την αίτηση, να προσκομίσουν εκκαθαριστικό της εφορίας ή άλλο έγγραφο που να αποτυπώνει την εισοδηματική κατάσταση της οικογένειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο: 210 7240 673

Share to:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu