Αλλαγή στις εισαγωγικές εξετάσεις της Δραματικής Σχολής

Δεδομένης της καθυστέρησης στη διεξαγωγή των εισαγωγικών εξετάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού (ΥΠΠΟ), αλλά και της τετραετούς φοίτησης που έχει θεσπίσει η Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, από φέτος το φθινόπωρο οι εξετάσεις για την εισαγωγή στο α’ έτος της Σχολής θα διενεργούνται ανεξάρτητα από τις διαδικασίες του ΥΠΠΟ. Για όσο ο θεσμός βρίσκεται σε ισχύ, η επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις του ΥΠΠΟ παραμένει υποχρεωτική προϋπόθεση για την εγγραφή στο β’ έτος της Δραματικής Σχολής. Όσοι εισαχθούν στη Σχολή και δεν περάσουν από την επιτροπή του Υπουργείου, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μετά τη συμπλήρωση του α’ έτους (το οποίο επισήμως θα θεωρείται προπαρασκευαστικό).

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016. Οι αιτήσεις (για τις οποίες απαιτείται μια φωτογραφία διαβατηρίου) θα γίνονται δεκτές από τις 5 Σεπτεμβρίου στη γραμματεία της Σχολής (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30-13:30).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο (210) 72 23 464 (από 1 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30-13:30) και στο odeioathinondrama@gmail.com

Comments ( 4 )
 1. τζινα

  μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις?

 2. Σοφία

  μπορείτε να μας ενημερώσετε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης;

  • Webmaster-B Post author

   ‘Ολοι οι υποψήφιοι θα λάβουν ενημερωτικό email μέχρι τη Δευτέρα 3/10 από τη γραμματεία της σχολής. Ευχαριστούμε.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu