Ανοιχτό Εργαστήρι Ξιφασκίας/Χορού για παιδιά, στο Μέγαρο Μουσικής

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, 12:00-13:00,  αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών θα παρουσιάσει το τμήμα της «Ξιφασκία/Χορός» για παιδιά, σε ένα ανοιχτό εργαστήρι με ελεύθερη είσοδο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το εργαστήρι θα παρουσιασθεί στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών του CineDoc Kids, Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το πρωί της Κυριακής, στις 11:00, θα προβληθούν δύο ταινίες που ακολουθούν την καθημερινότητα ενός νεαρού ξιφομάχου και μιας μικρής χορεύτριας. Η κάμερα ακολουθεί τις προσπάθειες, τους φόβους, τις χαρές και τις δυσκολίες τους.

Μετά την προβολή, στις 12:00, όλοι οι συντελεστές του τμήματος Ξιφασκία/Χορός – η διευθύντρια της Σχολής Χορού του Ωδείου Αθηνών Λίλα Ζαφειροπούλου, ο προπονητής Ξιφασκίας Χρήστος Σαΐνης, ο δάσκαλος Χορού Αντώνης Στρούζας και η πρωταθλήτρια Σπάθης γυναικών Ελλάδας Δέσποινα Γεωργιάδου – μαζί με τους 10 μαθητές του τμήματος, σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν τον τρόπο δουλειάς τους και να  παραδώσουν ένα μάθημα ανοιχτό, σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν. Φτάνει να φορούν ρούχα γυμναστικής, αθλητικές κάλτσες και παπούτσια και να παραλάβουν το πλαστικό τους σπαθί.

Το καινοτόμο και διασκεδαστικό μάθημα «Ξιφασκία/Χορός» έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά και  διδάσκεται για δεύτερη χρονιά στη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε θέση στο τηλέφωνο: 6984 988 445 (Λίλα Ζαφειροπούλου)

Βίντεο για το μάθημα “Ξιφασκία/Χορός”

Βίντεο για το εργαστήρι στο CineDoc Kids


Δείτε επίσης: CineDoc Kids | Πρόγραμμα Διημέρου | Μέγαρο Μουσικής

 

Share to:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu