Αποτελέσματα των ακροάσεων για τις υποτροφίες στο όνομα «Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή»

Αποτελέσματα των ακροάσεων για τις υποτροφίες στο όνομα «Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή» για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-21. 

Ελισάβετ Κουναλάκη, Μαρία Ευστρατιάδη, Γεράσιμος Βεργωτής, Φίλιππος Τσαλαχούρης, Ιουλία Τρούσα, Ανδρέας Τσελίκας

Μετά από τις ακροάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα «Άρης Γαρουφαλής» στις 26 Οκτωβρίου 2020 επελέγησαν ως νικητές για τις υποτροφίες στο όνομα «Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή» οι σπουδαστές Γιάννης Ζώραπας, πιάνο (τάξη Μ. Ευστρατιάδη) και Έρα Χατζάρη, βιολοντσέλο (τάξη Ρ. Ρίπο).

Την επιτροπή αποτελούσαν οι Φίλιππος Τσαλαχούρης, διευθυντής των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Αθηνών, πρόεδρος και ως μέλη οι Ελισάβετ Κουναλάκη, πιανίστα, Μαρία Ευστρατιάδη καθηγήτρια πιάνου και έφορος της σχολής πιάνου στο Ωδείο Αθηνών, Ιουλία Τρούσα, καθηγήτρια μονωδίας και έφορος της σχολής τραγουδιού στο Ωδείο Αθηνών.  και Ανδρέας Τσελίκας διευθυντής της Μαθητικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών.

Όπως κάθε χρόνο την διαδικασία των ακροάσεων παρακολούθησε και ο κ. Γεράσιμος Βεργωτής, πρόεδρος του Ιδρύματος «Βεργωτή» ο οποιος για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά αποφάσισε να προσφέρει ένα επιπλέον έπαθλο στη μνήμη της μητέρας του Αικατερίνης (Κίττυ) Ιερωνυμάκη-Βεργωτή. Οι σπουδαστές που προέκρινε ο κ. Βεργωτής και που θα ενισχυθούν με χρηματικό ποσό είναι με σειρά κατάταξης οι Χατζάρη Έρα, βιολοντσέλο (τάξη Ρ.Ρίπο),  Παππά Νικόλ, βιολί (τάξη Φ. Σεστάνι), Δημάτσας Πάρις, τραγούδι (τάξη Ι. Τρούσα), Προδάνη Κατερίνα, βιολί (τάξη Ηλ. Βεζύρογλου), Ντουραχάνης Αντώνης, κλαρινέτο (τάξη Αγ. Πολίτη) και Αργυρόπουλος Δημήτρης, κρουστά (τάξη Δ. Δεσύλλα).

Οι ακροάσεις «Βεργωτή» τόσο για την μεταπτυχιακή υποτροφία όσο και για τις εσωτερικές υποτροφίες αποτελεί πλέον ένα σταθερό θεσμό που ενθαρρύνει την άμυλα των σπουδαστών και προάγει το επίπεδο των σπουδών.

 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu