ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές του Ωδείου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023, ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Το διδακτικό έτος έχει διάρκεια από 1η Οκτωβρίου έως 30η Ιουνίου. Εγγραφές γίνονται δεκτές κατά τη διάρκεια όλου του διδακτικού έτους, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της εκάστοτε Σχολής.

ΑναλυτικΑ:

Για τις Μουσικές Σχολές οι εγγραφές ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου. Είναι απαραίτητο να επικοινωνείτε πρώτα με την Κεντρική Γραμματεία για επιλογή διδάσκοντα (Ειδικά μαθήματα/Όργανα) ή/και τμήματος παρακολούθησης (Γενικά μαθήματα).

Για τη Δραματική Σχολή, οι εγγραφές Πρωτοετών πραγματοποιούνται μετά από επιτυχία στις Εισαγωγικές Εξετάσεις. Για το ακαδημαϊκό έτος 2022/23 η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής στις Εισαγωγικές έχει ολοκληρωθεί.

Για το Εργαστήρι Θεατρικής Αγωγής, οι εγγραφές ξεκινούν τον Ιούνιο και συνεχίζονται μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε πρώτα με τη Γραμματεία της σχολής για τον προγραμματισμό συνάντησης γνωριμίας με την Υπεύθυνη του Εργαστηρίου. Στη συνέχεια, με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, και την καταβολή του τέλους εγγραφής, απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της άδειας ανηλίκων  ή της άδειας ενηλίκων για χρήση εικόνας/βίντεο

Για την Προπαρασκευαστική Σχολή Χορού, οι εγγραφές ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου.  Είναι απαραίτητο να επικοινωνείτε πρώτα με τη Γραμματεία της σχολής για διαθεσιμότητα και κράτηση θέσης.

Για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού, οι εγγραφές ξεκινούν μετά από ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την ειδική Online Αίτηση Εγγραφής που ακολουθεί εδώ:

  ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ   ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Για τυχόν απορίες σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσης της φόρμας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@athensconservatoire.gr  


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα και email:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΜΗΤΡΩΟ 210 7240673 11:00 – 19:00 info@athensconservatoire.gr
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ 210 7240673 11:00 – 17:00 info@athensconservatoire.gr
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 210 7223464 11:00 – 19:00 ktsesmetzi@athensconservatoire.gr

tagritaki@athensconservatoire.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ 210 7299294 09:00 – 15:00 asiggareos@athensconservatoire.gr

 

e-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  |  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Αιτήσεις για έκδοση εγγράφων όπως βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, κ.ά. πραγματοποιούνται εφεξής αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω ειδικών Online Αιτήσεων, οι οποίες είναι διαθέσιμες στην παρακάτω ενότητα και οι οποίες θα εμπλουτίζονται διαρκώς.

Παρακάτω οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που σταδιακά εφαρμόζονται :

Η προσέλευση κοινού στην Κεντρική Γραμματεία περιορίζεται στο απολύτως απαραίτητο και η επικοινωνία και εξυπηρέτηση θα γίνεται εφεξής με ηλεκτρονικά μέσα (email, video call) και τηλεφωνικώς.

Οι ώρες εισόδου και εξυπηρέτησης κοινού στην Κεντρική Γραμματεία διαμορφώνονται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 12:00 – 13:00 και 16:00 – 17:00 ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Πληρωμές Διδάκτρων συνιστούμε να πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

 


 

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu