ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές του Ωδείου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μέσα από το επίσημο portal εγγραφών του Ωδείου Αθηνών, κάνετε κλικ εδώ:

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023/24

 

Το διδακτικό έτος έχει διάρκεια από την 1η Οκτωβρίου έως τις 30 Ιουνίου. Εγγραφές γίνονται δεκτές κατά τη διάρκεια όλου του διδακτικού έτους, σύμφωνα με τον Οδηγό Σπουδών και τον Κανονισμό Λειτουργίας της εκάστοτε Σχολής.

ΑναλυτικΑ:

Για τις Μουσικές Σχολές τα μαθήματα εκκινούν στις 2 Οκτωβρίου. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κεντρική Γραμματεία για τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα μουσικών σπουδών ή να συμβουλευτείτε τους αντίστοιχους Οδηγούς Σπουδών .

Για τη Μουσικοκινητική Αγωγή, τα μαθήματα εκκινούν στις 4 Οκτωβρίου. Για Προεγγραφές μπορείτε να υποβάλλετε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 2023/24.

Για τη Δραματική Σχολή, οι εγγραφές Πρωτοετών πραγματοποιούνται μετά από επιτυχία στις Εισαγωγικές Εξετάσεις. Για το ακαδημαϊκό έτος 2023/24 οι αιτήσεις συμμετοχής στις Εισαγωγικές εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2023/24 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας Αίτηση Εισαγωγικών 2023/24, μέχρι και την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Για το Εργαστήρι Θεατρικής Αγωγής τα μαθήματα εκκινούν στις 2 Οκτωβρίου. Για Προεγγραφές μπορείτε να υποβάλλετε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 2023/24 .

Για την Ερασιτεχνική Σχολή Χορού τα μαθήματα εκκινούν στις 2 Οκτωβρίου. Είναι απαραίτητο να επικοινωνείτε πρώτα με τη Γραμματεία της Σχολής Χορού για διαθεσιμότητα και κράτηση θέσης.

Για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού, οι εγγραφές Πρωτοετών ξεκινούν μετά από ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Πληροφορίες & αιτήσεις ακροάσεων εδώ. 

e-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  |  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Αιτήσεις για έκδοση εγγράφων όπως βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, κ.ά. πραγματοποιούνται εφεξής αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω ειδικών Online Αιτήσεων, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σταδιακά:

Οι εκάστοτε ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής σε ακροάσεις, σεμινάρια, θερινούς κύκλος μαθημάτων και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις, θα ανακοινώνονται στα ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της ιστοσελίδας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες εγγραφών και εξυπηρέτηση κοινού εδώ.

 


 

Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu