Το Κολλέγιο Μουσικής στην έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στο Ωδείο Αθηνών

Η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα με την υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα πραγματοποιεί δύο εκδηλώσεις όπου εκπρόσωποι από περισσότερα από 40 πανεπιστήμια θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι διαθέσιμες σε υποψήφιους Έλληνες φοιτητές και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Το Athens Conservatoire College of Music (ΑCCM) όπως και το Goldsmiths, University of London, θα είναι παρών και στις δύο εκδηλώσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα καλωσορίσει όποια/ον επιθυμεί να γνωρίσει και να μάθει περισσότερα για το προπτυχιακό πρόγραμμα Bachelor of Music (Hons) και τα προαπαιτούμενα εισαγωγής για τη νέα ακαδημαική χρονιά 2023/24.

Η εκδήλωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 14.00–18.00 και θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών, έτσι οι επισκέπτες θα έχουν ταυτόχρονα και την ευκαιρία να γνωρίσουν το εμβληματικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, 13.00–17.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με μια απλή ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

 


 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu