Θερινό Τμήμα Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ‘Ολες οι διαθέσιμες θέσεις και για τους δύο κύκλους των Θερινών Μαθημάτων έχουν συμπληρωθεί και νέες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.


Θερινό Τμήμα Μαθημάτων Για Υποψήφιους Σπουδαστές

Το Θερινό Τμήμα Μαθημάτων προσφέρει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τρόπο δουλειάς, τη φιλοσοφία και τους διακεκριμένους καθηγητές της Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών λίγο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, φωνής, κίνησης, θεωρίας του θεάτρου και να ζήσουν από κοντά όλα όσα συνιστούν την εμπειρία της σπουδής στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων δασκάλων και καλλιτεχνών θα αποκομίσουν εργαλεία, γνώσεις και ερεθίσματα που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε οποιαδήποτε συνθήκη: τόσο στις εισαγωγικές εξετάσεις στις οποίες σκοπεύουν να συμμετάσχουν, όσο και στην εκπαιδευτική τους πορεία σε όποια σχολή επιλέξουν.

Α’ Κύκλος 01.09-08.09 εκτός Κυριακής (31 ώρες)

Β’ Κύκλος 01.09- 10.09 εκτός Σαββάτου και Κυριακής (31 ώρες)

Διδάσκουν: Ιώ Βουλγαράκη, Αντώνης Γαλέος, Δημήτρης Γεωργιάδης, Γιώργος Κουτλής, Άλκηστις Πολυχρόνη,  Μαριλένα Ρασιδάκη, Φίλιππος Τσαλαχούρης.

  • Το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ για κάθε κύκλο μαθημάτων.
  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει έναν ή δύο κύκλους μαθημάτων.
  • Για τον Α’ Κύκλο τα μαθήματα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες. Για τον Β’ Κύκλο τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες.
  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε τμήμα 20 άτομα (τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες  150 τ.μ – 200 τ.μ, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας)

Η κατοχύρωση της θέσης πραγματοποιείται αυτόματα με την συμπλήρωση της αίτησης (δείτε εδώ) και την πληρωμή των διδάκτρων έως τις 22 Αυγούστου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για να δείτε την πολιτική του Ωδείου Αθηνών που αφορά στα μέτρα πρόληψης/προστασίας κατά του COVID-19 δείτε εδώ. 

Παρακαλούμε προωθήστε τη συμπληρωμένη αίτηση μαζί με το αποδεικτικό της πληρωμής των διδάκτρων. Θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της κατοχύρωσης θέσης. Πριν την έναρξη μαθημάτων θα λάβετε ηλεκτρονικά το ακριβές πρόγραμμα. Μετά την καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή αιτήσεων δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email: 

ktsesmetzi@athensconservatoire.gr

 

 

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu