Θερινό Τμήμα Δραματικής Σχολής 2019

UPDATE (08.07.2019): Τα τμήματα συμπληρώθηκαν, νέες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ/ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Το Θερινό Τμήμα Μαθημάτων προσφέρει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τρόπο δουλειάς, τη φιλοσοφία και τους διακεκριμένους καθηγητές της Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών λίγο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, φωνής, κίνησης, θεωρίας του θεάτρου και να ζήσουν από κοντά όλα όσα συνιστούν την εμπειρία της σπουδής στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων δασκάλων και καλλιτεχνών θα αποκομίσουν εργαλεία, γνώσεις και ερεθίσματα που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε οποιαδήποτε συνθήκη: τόσο στις εισαγωγικές εξετάσεις στις οποίες σκοπεύουν να συμμετάσχουν, όσο και στην εκπαιδευτική τους πορεία σε όποια σχολή επιλέξουν.
 • Α’ Κύκλος 1-12 Ιουλίου (40 ώρες) 
 • Β’ Κύκλος 19- 30 Αυγούστου (40 ώρες)

Διδάσκουν οι: Αντώνης Γαλέος, Βίκυ Γεωργιάδου, Δημήτρης Ήμελλος, Αργύρης Ξάφης, Άλκηστις Πολυχρόνη,  Μαριλένα Ρασιδάκη, Φίλιππος Τσαλαχούρης.

 • Το κόστος ανέρχεται στα 260 ευρώ για κάθε κύκλο μαθημάτων.
 • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει έναν ή δύο κύκλους μαθημάτων.
 • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-15.30. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε τμήμα 25 άτομα και ελάχιστος 15.

 • Η κατοχύρωση της θέσης πραγματοποιείται αυτόματα με την συμπλήρωση της αίτησης και την πληρωμή των διδάκτρων έως τις 22 Ιουνίου για τον Α’ Κύκλο και έως τις 8 Ιουλίου για τον Β’ Κύκλο. Για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία ηλεκτρονικά δείτε εδώ

  ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΔΕΙΟΝ  ΑΘΗΝΩΝ 
  στην τράπεζα Eurobank
  IBAN: GR9702601780000810201010110

  Παρακαλούμε προωθήστε τη συμπληρωμένη αίτηση μαζί με το αποδεικτικό της πληρωμής των διδάκτρων. Θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της κατοχύρωσης θέσης. Πριν την έναρξη μαθημάτων θα λάβετε ηλεκτρονικά το ακριβές πρόγραμμα. Μετά την καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή αιτήσεων δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email: 

ktsesmetzi@athensconservatoire.gr

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu