ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ 2021-2022

Οι Μουσικές Σχολές του Ωδείου Αθηνών προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις Κατατακτήριες Εξετάσεις για το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Οι κατατακτήριες εξετάσεις του τμήματος Κλασικής Μουσικής πραγματοποιούνται, όπως κάθε χρόνο, τον μήνα Οκτώβριο και η υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά.

Παρακάτω ακολουθεί το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα των Κατατακτηρίων, ενώ μπορείτε να βρείτε την αίτηση-Δήλωση Συμμετοχής εδώ:https://bit.ly/KATATAKTHRIES_21-22.

Στις εξετάσεις μπορούν να λάβουν μέρος όσοι σπουδαστές επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να λάβουν μελλοντικά Πτυχίο ή Δίπλωμα αναγνωρισμένο από το Κράτος, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς και τις διατάξεις του Υπουργείου Πολιτισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις επιτροπές, στις οποίες μετέχουν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, γίνεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης.

Σημειώνουμε ότι οι εγγραφές είναι ανεξάρτητες από τη συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις, καθώς μπορείτε να εγγραφείτε στο Ωδείο Αθηνών, εφόσον το επιθυμείτε, και πριν την καθορισμένη ημερομηνία εξέτασης.

Στα πλαίσια των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, για την είσοδο στο Ωδείο Αθηνών απαιτείται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε εργαστηριακό rapidtest .

Κατεβάστε το παραπάνω πρόγραμμα σε μορφή αρχείου pdf

Πληροφορίες:
Επιμελητεία Μουσικών Σχολών Ωδείου Αθηνών
Τ:210 7244260(καθημερινές, 10.00-16.00)
Ε: info@athensconservatoire.gr

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu