ΜΑΘΗΜΑΤΑ GAGA ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ GAGA ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η Πρεσβεία του Ισραήλ, σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών, προσφέρει δύο συνεχόμενα μαθήματα Gaga με φυσική παρουσία, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών, για σπουδαστές χορού και θεάτρου. 

Η καινοτόμος κινητική γλώσσα του Gaga αναπτύχθηκε από τον Ohad Naharin, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Batsheva Dance Company και έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους χορογράφους στον κόσμο.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και διεξάγονται στα αγγλικά, μέσω live streaming από το Ισραήλ, από τις εκπαιδεύτριες Keren Lurie Pardes (στις 10:30) και Béatrice Larrivée (στις 12:00), στο Κέντρο Ψηφιακής Επικοινωνίας για τις Παραστατικές Τέχνες Χιόνα Ξανθοπούλου-Schwarz, Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19). 

Κάθε μάθημα Gaga διαρκεί 45’, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 40.  

Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας.                                                       

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο gagagreece2022@gmail.com, αναφέροντας την ώρα του μαθήματος που τους ενδιαφέρει, 10:30 ή 12:00. 

Η συμμετοχή και η εγγραφή θα επιβεβαιωθεί με email. 

Καθώς η ζήτηση είναι υψηλή και οι θέσεις περιορισμένες, οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Mr. Gaga» (2015, Ισραήλ, 100’) την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 20:30, στην Αίθουσα Άρης Γαρουφαλής, στο Ωδείο Αθηνών. Η ταινία είναι υποτιτλισμένη στα ελληνικά και αφηγείται την ιστορία του Ohad Naharin που επινόησε το Gaga. Είσοδος ελεύθερη. 

 

 

 

 

 

 

 

i

 

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu