Νέα στέγη του Ωδείου Αθηνών, στη Σχολή Μωραΐτη

Το Ωδείον Αθηνών διευρύνει τον κύκλο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των δύο φορέων με σκοπό να προωθήσουν ακόμα περισσότερο τη μουσική και γενικότερα την καλλιτεχνική παιδεία.

Σπουδαστές και σπουδάστριες κάθε ηλικίας, είτε φοιτούν στη Σχολή Μωραΐτη είτε όχι, μπορούν να εγγραφούν προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Ωδείου Αθηνών, με τους καθηγητές του Ωδείου και υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή του, κ. Νίκου Αθηναίου, στους χώρους μουσικής της Σχολής Μωραΐτη.

Ο κύκλος των σπουδών περιλαμβάνει ειδικά ατομικά μαθήματα όλων των οργάνων των τμημάτων κλασικής, τζαζ και παραδοσιακής μουσικής του Ωδείου Αθηνών καθώς επίσης και ομαδικά μαθήματα μουσικής προπαιδείας και γενικών θεωρητικών.

Τα μαθήματα που προσφέρονται για την περίοδο Οκτωβρίου – Ιουνίου θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 15:30 – 22:00 και Σάββατο 10:00 – 15:00.

Η εισαγωγή και φοίτηση θα ορίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών και τον κανονισμό λειτουργίας του Ωδείου Αθηνών.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά για τα μαθήματα που προσφέρονται.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

κ.Μαρία Ματέ, Σχολή Μωραΐτη | Τ: 210 679 5000 & 697 743 0594 | Email: odeio@moraitis.edu.gr

Share to:
Comments ( 1 )
  1. Αλεξανδρα Αντωνοπουλου

    Ειναι γνωστο πως η Σχολη Μωραιτη προσφερει καλλιεχνικη παιδεια!!γνωρισα Χατζιδακη, Γαλανη, Μουντε, Μητσουλη, Ιωαννιδη,Αρλετα, Δημουλα, Γεωργουσοπουλο, Πασπαλα και πολλους αλλους χαριν της μορφωσης των σπουδαιων Δασκαλων που γνωρισα στην εν λογω Σχολη!!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu