Ξεκινά η λειτουργία της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού

Από το Σεπτέμβριο του 2018 ξεκινάει η λειτουργία του τμήματος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Ωδείου Αθηνών, αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2011, αρχικά με το Ερασιτεχνικό – Προπαρασκευαστικό της τμήμα που  αφορά  σε  παιδιά  έως  18  ετών και  το  οποίο  αναγνωρίστηκε  από   το  Υπουργείο  Πολιτισμού  το  2015. Με τη δημιουργία της Σχολής ως διακριτού τμήματος στο αρχαιότερο καλλιτεχνικό ίδρυμα της χώρας, το Ωδείο Αθηνών, οι σπουδές των Παραστατικών Τεχνών συνυπάρχουν συνολικά, σύμφωνα με τα πρότυπα των αντίστοιχων ιδρυμάτων διεθνώς.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από παιδιά, γονείς και ενήλικες χάρη στο υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο, τα καινοτόμα προγράμματα και την προσήλωση και αγάπη των καθηγητών της.

Στη νέα Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού η εκπαιδευτική  διαδικασία  οργανώνεται  σε  μοναδικά  υψηλό  επίπεδο  σε όλους  τους  τομείς-κλασσικό  μπαλέτο,  σύγχρονα ρεύματα,  ιστορικούς  χορούς,  υποκριτική,  ανατομία κ.α.-  με  στόχο  τη  βαθιά  και  σφαιρική  γνώση  του  αντικειμένου.

Η  διαδικασία  αυτή  πλαισιώνεται  από  διδακτικό  προσωπικό  με γερές σπουδές στο αντικείμενό του, καλλιτεχνική ή/και διδακτική εμπειρία  χρόνων  και  μεγάλη διάθεση  συνεργασίας  και  προσφοράς.

Μάθετε περισσότερα εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές.


 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu