Παρουσίαση του Krzysztof Kicior στο ΚΣΥΜΕ | 15/11

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, 19.00  |  Κέντρο Τεχνολογίας Κ3, 2ο υπόγειο
Είσοδος ελεύθερη


Ο Πολωνός συνθέτης και πιανίστας Krzysztof Kicior, καλεσμένος του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ), θα παρουσιάσει την μουσική του γλώσσα και τις σύγχρονες αποχρώσεις της ηλεκτροακουστικής μουσικής. Μέσω ενός συνδυασμού επιδείξεων και συζητήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις δημιουργικές διαδικασίες πίσω από τη σύνθεση των έργων του.

Ο Krzysztof Kicior, γεννήθηκε στο Κατοβίτσε (Πολωνία) και είναι ένας ανερχόμενος συνθέτης, πιανίστας και ερευνητής. Είναι κάτοχος πτυχίων από το Εθνικό Μουσικό Σχολείο Grażyna Bacewicz και το Πανεπιστήμιο Μουσικής Fryderyk Chopin στη Βαρσοβία. Επιπλέον, έχει αναπτύξει περαιτέρω την τέχνη του σε αξιόλογα ιδρύματα όπως το University of York, το Berklee College of Music και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Οι συνθέσεις του Kicior έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση, γοητεύοντας το κοινό σε όλο τον κόσμο. Ο ταλαντούχος συνθέτης έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και αναγνώριση σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς καλύπτοντας διάφορους τομείς της μουσικής και των τεχνών. Το 2019 έλαβε το Diamentowy Grant, εθνικό βραβείο επιστήμης στην Πολωνία, για την συνεισφορά του στον τομέα της μουσικής.

Ως πιανίστας, ο Krzysztof Kicior έχει εμφανιστεί σε φημισμένους χώρους συναυλιών σε όλη την Ευρώπη και την Ασία. Έχει επίσης κάνει masterclasses, εργαστήρια και διαλέξεις σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πέρα από τα καλλιτεχνικά του επιτεύγματα, ο Kicior συμβάλλει ενεργά στην Audio Engineering Society (AES), όπου είναι μέλος από το 2014.

Από το 2016 έως το 2019, υπηρέτησε ως διευθυντής του Τμήματος Σπουδαστών AES Warsaw.

 

 


 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu