Σεμινάριο Όμποε

Ο κ. Σπύρος Κοντός θα διδάξει ένα σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων Όμποε, που απευθύνεται εξίσου σε σπουδαστές και επαγγελματίες. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε οκτώ συνεδρίες, ένα Σάββατο κάθε μήνα από τον Οκτώβριο 2016 έως τον Μάιο 2017.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ιδιαίτερο μάθημα διάρκειας μιας ώρας ανά συμμετοχή, καθώς και ομαδικά μαθήματα θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας. Αντικείμενο του σεμιναρίου θα αποτελέσει ολόκληρο το ρεπερτόριο του όμποε, με έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής αρτιότητας. Επίσης στα ομαδικά μαθήματα περιλαμβάνονται αποσπάσματα από το ορχηστρικό ρεπερτόριο, σύγχρονες τεχνικές του όμποε, κατασκευή της διπλής γλωττίδας, θέματα αναπνοής κοκ. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί συναυλία των συμμετεχόντων.

Το κόστος του σεμιναρίου καθορίζεται στα 60€ ανά συνεδρία (για τις 8 συνεδρίες, 480€). Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών στο σεμινάριο καθορίζεται στα 5 άτομα, ενώ δεν θα υπάρξουν θέσεις ακροατών.

Για την κατοχύρωση συμμετοχής απαιτείται αίτηση και μια σύντομη ακρόαση γνωριμίας (10-15 λεπτών) με ελεύθερη επιλογή έργων.  Αιτήσεις και πληροφορίες, στο email: spkontos@otenet.gr

Share to:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu