ΜΟΥΣΙΚΗ

Στo Ωδείο ​Αθηνών έχοντας μακρά παράδοση, γνώση και αγάπη για τη Μουσική Παιδεία, διδάσκουμε όλα τα όργανα, τραγούδι και είδη της μουσικής. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν σε πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης – που οδηγεί στην απόκτηση αναγνωρισμένου Διπλώματος ή Πτυχίου από το κράτος – σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή σε πρόγραμμα Ελευθέρων Σπουδών. Η φοίτηση αφορά σε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, με δυνατότητα συμμετοχής σε σεμινάρια και διαρκή materclasses από σπουδαίους δασκάλους.

Οι εγγραφές ξεκινούν τον Σεπτέμβριο κάθε έτους ενώ σπουδαστές που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια μπορούν να κάνουν αίτηση για υποτροφίες, όπως για παράδειγμα να ενταχθούν στο πρόγραμμα των «Μικρών Μουσικών».

​Η Σχολή Μουσικής του Ωδείου Αθηνών διαρθρώνεται στα εξής τμήματα, υπό την καθοδήγηση σπουδαίων καθηγητών:

Τμήμα Κλασικής Μουσικής

Τμήμα Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής

Τμήμα Τζαζ Μουσικής

Τμήμα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής

Τμήμα Σύγχρονης Φωνητικής

Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας

Τμήμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Κέντρο Παλαιάς Μουσικής

Μουσική Προπαιδεία στο Πιάνο

Μουσική για τον Κινηματογράφο

​Επιπλέον, στο Ωδείο Αθηνών προσφέρ​ουμε πολλά διαφορετικά προγράμματα​ ​που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της ευρύτερης καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. ​​

Το διδακτικό έτος έχει διάρκεια από 1η Οκτωβρίου 2017 έως 30η Ιουνίου 2018. Εγγραφές γίνονται δεκτές κατά τη διάρκεια όλου του διδακτικού έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία στο τηλ: 210 724 0673, καθημερινές 11.00 – 19.00 ή στο info@athensconservatoire.gr


  ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

Comments are closed.

© 2016-2017 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu