«Νέος Μουσικός Ελληνομνήμων»

Το Κέντρο Έρευνας και Τεκμηρίωσης του Ωδείου Αθηνών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ελληνικής Μουσικής του Ιονίου Πανεπιστημίου προχώρησε στην έκδοση του τετραμηνιαίου μουσικολογικού περιοδικού «Νέος Μουσικός Ελληνομνήμων».

Η έκδοση αποτελεί συνέχεια τoυ περιοδικού «Μουσικός Ελληνομνήμων» που εξέδιδε το Εργαστήριο Ελληνικής Μουσικής του Ιονίου Πανεπιστημίου από το 2008 έως και το 2015.

Στην νέα του εποχή, το περιοδικό φιλοδοξεί να προβάλλει ζητήματα που σχετίζονται με τη ελληνική μουσική δραστηριότητα, τους Έλληνες συνθέτες, τα ελληνικά έργα και τη μουσική ζωή στον τόπο μας, με ύλη σημαντικά αυξημένη και διευρυμένη.

Την συντακτική ομάδα αποτελούν οι Χάρης Ξανθουδάκης, Στέλλα Κουρμπανά, Κώστας Καρδάμης (μέλη της σύνταξης και του παλαιού «Μουσικού Ελληνομνήμονα») και ο Πάνος Βλαγκόπουλος, νέος διευθυντής του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ο «Νέος Μουσικός Ελληνομνήμων» θα πωλείται στα βιβλιοπωλεία, με το συμβολικό αντίτιμο των 7.00 ευρώ ενώ υπάρχει η δυνατότητα ετήσιας συνδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιοδικό ή για την αποστολή κειμένων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα archives@athensconservatoire.gr,  eremus@ionio.gr

Για την ύλη του έκτου τεύχους του περιοδικού διαβάστε περισσότερα εδώ

Για την ύλη του έκτου τεύχους του περιοδικού διαβάστε περισσότερα εδώ

Για την ύλη του πέμπτου τεύχους του περιοδικού διαβάστε περισσότερα εδώ

Για την ύλη του τέταρτου τεύχους του περιοδικού διαβάστε περισσότερα εδώ

Για την ύλη του τρίτου τεύχους του περιοδικού διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεύτερο Τεύχος

 

Για την ύλη του πρώτου τεύχους του περιοδικού διαβάστε περισσότερα εδώ

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu