Υποτροφίες Μουσικής Γεωργίου και Μαρίας Βεργωτή 2017-2018

Το Ωδείον Αθηνών προκηρύσσει στο όνομα Γεωργίου και Μαρίας Βεργωτή, τις εξής υποτροφίες μουσικών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018:

A.   Τέσσερεις υποτροφίες σπουδών για μελετηρούς και προικισμένους σπουδαστές μουσικής της Μέσης και Ανωτέρας Σχολής του Ωδείου Αθηνών, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017. Η ακρόαση των υποψηφίων που πληρούν τα προαπαιτούμενα θα γίνει τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, στο Ωδείο Αθηνών.

B.   Μία υποτροφία για την παρακολούθηση μαθημάτων τελειοποίησης ή πρακτικών ασκήσεων μεταπτυχιακού ή μεταδιπλωματικού επιπέδου σε ιδιαίτερα προικισμένο μουσικό, απόφοιτο του Ωδείου Αθηνών, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους.

Υποψηφιότητα για την υποτροφία μπορούν να υποβάλλουν αριστούχοι απόφοιτοι των μουσικών σχολών του Ωδείου Αθηνών οι οποίοι διαθέτουν ήδη εγγραφή ή προέγκριση εγγραφής σε εκπαιδευτικό φορέα παροχής σπουδών μεταπτυχιακού ή μεταδιπλωματικού επιπέδου της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017. Η ακρόαση των υποψηφίων που πληρούν τα προαπαιτούμενα θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ωδείο Αθηνών.

Όροι Συμμετοχής

Όλες οι υποτροφίες χορηγούνται αποκλειστικά κατόπιν ακρόασης ενώπιον Κριτικής Επιτροπής.

Κατεβάστε εδώ το αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων (αρχείο pdf): https://goo.gl/qiGQup

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Ωδείου Αθηνών, καθημερινές στο Τηλ: 210 724 0673 ή στο email: info @ athensconservatoire.gr


 

Share to:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu