Υποτροφίες Μουσικής Γεωργίου και Μαρίας Βεργωτή 2022-2023

Το Ωδείον Αθηνών προκηρύσσει στο όνομα Γεωργίου και Μαρίας Βεργωτή, τις εξής υποτροφίες μουσικών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023:

A.   Υποτροφίες σπουδών για μελετηρούς και προικισμένους σπουδαστές μουσικής της Μέσης και Ανωτέρας Σχολής του Ωδείου Αθηνών, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους.

B.   Υποτροφία για την παρακολούθηση μαθημάτων τελειοποίησης ή πρακτικών ασκήσεων μεταπτυχιακού ή μεταδιπλωματικού επιπέδου σε ιδιαίτερα προικισμένο μουσικό, απόφοιτο του Ωδείου Αθηνών, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους.

Υποψηφιότητα για την υποτροφία μπορούν να υποβάλλουν αριστούχοι απόφοιτοι των μουσικών σχολών του Ωδείου Αθηνών οι οποίοι διαθέτουν ήδη εγγραφή ή προέγκριση εγγραφής σε εκπαιδευτικό φορέα παροχής σπουδών μεταπτυχιακού ή μεταδιπλωματικού επιπέδου της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

 

Όροι Συμμετοχής

Όλες οι υποτροφίες χορηγούνται αποκλειστικά κατόπιν ακρόασης ενώπιον Κριτικής Επιτροπής.

Κατεβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο (αρχείο pdf) το αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Υποτροφίες Μουσικής Γεωργίου και Μαρίας Βεργωτή 2022-2023

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Ωδείου Αθηνών, καθημερινές στο Τηλ: 210 724 0673 ή στο email: info @ athensconservatoire.gr


 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu