ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το τμήμα προετοιμασίας της ερασιτεχνικής σχολής χορού του Ωδείου Αθηνών λειτουργεί όλο τον χρόνο, με μαθήματα καθημερινά. Σκοπός του είναι η προετοιμασία των μαθητών για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών  και για τις εισαγωγικές εξετάσεις ανώτερων σχολών χορού του Υπουργείου Πολιτισμού,  που διενεργούνται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα του Υπουργείου (κλασικός και σύγχρονος χορός, αυτοσχεδιασμός) με επιπλέον μαθήματα διαφορετικών τεχνικών στον κλασικό και στον σύγχρονο χορό.

Το τμήμα είναι ανοικτό- εφόσον υπάρχουν θέσεις- και για ενήλικές που θέλουν να λάβουν μαθήματα χορού σε ποιοτικά ανώτερο επίπεδο, χωρίς απαραίτητα να δώσουν εξετάσεις για επαγγελματικές σχολές.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων σκοπό έχει εκτός από την επιτυχία στις εξετάσεις να εισάγει τους μαθητές και να τους φέρει σε επίπεδο τέτοιο ώστε να ενταχθούν  ομαλά στο Ά έτος της επαγγελματικής σχολής .

Το τμήμα απευθύνεται σε άτομα  ηλικίας από 16 ετών και άνω.

 

Πληροφορίες:  Γραμματεία Σχολής Χορού: 210 7299294, καθημερινά 10:00-15:00. Εναλλακτικά, Δημήτρης  Ναλμπάντης (Τηλ: 6972938352),  Λίλα Ζαφειροπούλου (Τηλ: 6936869091).

 

 

Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu