ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Για όσους/ες ενδιαφέρονται  να  ακολουθήσουν  το χορό  επαγγελματικά,  ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο 2018, η λειτουργία της Ανώτερης Επαγγελματικής  Σχολής του Ωδείου Αθηνών, που απευθύνεται  σε απόφοιτους Λυκείου.  Εδώ  η εκπαιδευτική  διαδικασία  οργανώνεται  σε  μοναδικά  υψηλό  επίπεδο  σε όλους  τους  τομείς-κλασσικό  μπαλέτο,  σύγχρονα ρεύματα,  ιστορικοί χοροί,  υποκριτική,  ανατομία κ.α.-  με  στόχο  τη  βαθιά  και  σφαιρική  γνώση  του  αντικειμένου.

Η  διαδικασία  αυτή  πλαισιώνεται  από  διδακτικό  προσωπικό  με γερές σπουδές στο αντικείμενό του, καλλιτεχνική ή/και διδακτική εμπειρία  χρόνων  και  μεγάλη διάθεση  συνεργασίας  και  προσφοράς.

Το τμήμα για ενήλικες αφορά όμως επίσης και κάθε ενήλικα που θέλει να λάβει μαθήματα σε ποιοτικά ανώτερο επίπεδο. ‘Ετσι στο Ωδείο Αθηνών διοργανώνονται σεμιναριακοί κύκλοι που περιλαμβάνουν μία ποικιλία μαθημάτων με διαφορετικές τεχνικές στον κλασσικό και στον σύγχρονο χορό. Αυτός ο προγραμματισμός των τμημάτων αποσκοπεί στην εμβάθυνση στην έρευνα του χορού και της κίνησης σε τέτοιο επίπεδο, ώστε από την μία πλευρά οι υποψήφιοι σπουδαστές των Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών να μπορούν να εμβαθύνουν στην έρευνα της κίνησης και του σώματος, αλλά και οι ενδιαφερόμενοι για τον χορό γενικότερα να λαμβάνουν συνεχώς νέα ερεθίσματα και νέες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

Πληροφορίες:  Γραμματεία Σχολής Χορού: 210 7299294, καθημερινά 10:00-14:00. Εναλλακτικά, Δημήτρης  Ναλμπάντης (Τηλ: 6972938352),  Λίλα Ζαφειροπούλου (Τηλ: 6936869091).

 


 

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu