📌 Επικαιροποιημένα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας | Ιούνιος 2022

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 3.06.2022

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Εμβολιασμένοι λογίζονται όσοι διαθέτουν ένα από τα παρακάτω:

  • έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού με αναμνηστική δόση
  • έγκυρο πιστοποιητικό χωρίς αναμνηστική δόση για το οποίο δεν έχει παρέλθει το επτάμηνο
  • πιστοποιητικό νόσησης με τρίμηνη ισχύ

Ανεμβολίαστοι λογίζονται όσοι δεν μπορούν να προσκομίσουν ένα από τα παραπάνω.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

  1. Σπουδαστές, Γονείς, Επισκέπτες, Εξωτερικοί Συνεργάτες δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης που δεν έχουν πλήρως εμβολιασθεί ή νοσήσει, κατά την έννοια των ανωτέρω, υποβάλλονται υποχρεωτικά σε διαγνωστικό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test) μία (1) φορά την εβδομάδα ιδία δαπάνη.
  2. Διοικητικό & Διδακτικό Προσωπικό: Σύμφωνα με τον νόμο “Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με φυσική παρουσία στον χώρο εργασίας που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νοσήσει από κορωνοϊό το τελευταίο εξάμηνο υποβάλλονται υποχρεωτικά – και με δική τους επιβάρυνση – σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό (rapid test) μια φορά την εβδομάδα. Ο έλεγχος ισχύει μια εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του.”

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  1. Για όλες και όλους (εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) ενθαρρύνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής χειρουργικής κατά την είσοδο και παραμονή τους στους κοινόχρηστους χώρους και τις αίθουσες διδασκαλίας του Ωδείου Αθηνών.
  2. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ, η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης είναι υποχρεωτική σε χώρους (ενδεικτικά αίθουσες, αμφιθέατρα) εντός των οποίων διεξάγονται κάθε είδους εξετάσεις (εισαγωγικές, προαγωγικές, κατατακτήριες, απολυτήριες κ.λπ.) για όλα ανεξαιρέτως τα πρόσωπα που εισέρχονται σε αυτούς (μαθητές/μαθήτριες, εκπαιδευόμενους, μαθητευόμενους, σπουδαστές, υποψηφίους, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές, επιτηρητές, λοιπό προσωπικό).
Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu