Ανοιχτές οι αιτήσεις εισαγωγής για το Bachelor of Music (Hons)

Οι αιτήσεις εισαγωγής στο αγγλόφωνο 4ετές Bachelor of Music (Hons), το πρόγραμμα του Athens Conservatoire College of Music (ACCM) που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Goldsmiths του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, είναι  ανοιχτές για την ακαδημαϊκή χρονιά που αρχίζει τον Σεπτέμβριο 2024.

Για αυτό το τρίτο συνεχόμενο έτος του προγράμματος, η διαδικασία εισαγωγής λειτουργεί σε κυλιόμενη βάση, που σημαίνει ότι κάθε υποψήφιος αξιολογείται αυτόνομα και μπορεί να διασφαλίσει μία θέση στο πρόγραμμα σε όλη την περίοδο αιτήσεων, με καταληκτική προθεσμία την 31η Μαΐου 2024.

Επίσης, μέσω της νεοσυσταθείσας διαδικασίας Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης (RPL), δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους σπουδαστές/ριες με τα κατάλληλα προσόντα να λάβουν επίσημη αναγνώριση για δεξιότητες και γνώσεις που έχουν αποκτήσει προηγουμένως, μια διαδικασία που μπορεί να τους/τις καταστήσει επιλέξιμους/ες για εισαγωγή ακόμα και σε υψηλότερο έτος σπουδών από το πρώτο.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι μετά από μια εκτενή ανασκόπηση του τρέχοντος οικονομικού κλίματος, αλλά και με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών ευκαιριών σε περισσότερους/ες καταρτισμένους και ταλαντούχους υποψηφίους σπουδαστές/ριες, αναθεωρήσαμε πλήρως και δημιουργήσαμε μια πολύ πιο ευνοϊκή δομή διδάκτρων για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25 (βλ. περισσότερα εδώ).

Οι άνθρωποι του ACCM θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με αυτό το κορυφαίο ακαδημαϊκό πρόγραμμα μουσικής στην Ελλάδα.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας μαζί μας, υποβάλλοντας την αίτησή σας που βρίσκεται εδώ.

 

 

 


 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu