Ζωντανή μετάδοση Συνέντευξης Τύπου

Η πρώτη Ημερίδα – Συνέντευξη Τύπου με θέμα ‘‘Αποπεράτωση και εκσυγχρονισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ωδείου Αθηνών. Το Ωδείο Αθηνών στη νέα εποχή’’, θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21/4, ώρα 11:00 π.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι YouTube του Ωδείου Αθηνών: https://youtu.be/f4Tm8ttzdyI

Στην Ημερίδα θα μιλήσουν ο κύριος Νίκος Τσούχλος, Πρόεδρος του ΔΣ του Ωδείου Αθηνών και η κυρία Ήβη Νανοπούλου, Αρχιτέκτων και Διευθύνουσα Σύμβουλος του γραφείου μελετών «Θύμιος Παπαγιάννης και Συνεργάτες ΑΕΜ».
Για τις τεχνικές παραμέτρους του έργου θα μιλήσει η κυρία Παμέλα Βάσσου, εκπρόσωπος της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρίας ΕΤΒΟ Α.Τ.Ε.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν η κυρία Λίνα Μενδώνη, Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο κύριος Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, ο κύριος Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής και ο κύριος Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τους ομιλητές. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κυρία Μαργαρίτα Πουρνάρα.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του έργου: Κέντρο Τεχνών | Ωδείον Αθηνών (athensconservatoire.gr)

 


 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu