ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

🇬🇧 THE DRAMA SCHOOL - IN ENGLISH

 

Η φοίτηση στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών είναι τετραετής και οι σπουδαστές γίνονται δεκτοί με ετήσιες εισαγωγικές εξετάσεις. Κάθε έτος, μέσα από διαδοχικούς κύκλους, επιλέγονται μέχρι 20 σπουδαστές.

Το πρώτο έτος της φοίτησης θεωρείται προπαρασκευαστικό. Κατά το τέταρτο έτος φοίτησης, οι σπουδαστές αφιερώνονται σχεδόν αποκλειστικά σε δοκιμές για παραστάσεις που προετοιμάζονται υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών σκηνοθετών (καθηγητές της Σχολής και εξωτερικοί συνεργάτες). Όλες οι παραστάσεις παρουσιάζονται στο κοινό.

BLACK BOX / WHITE CUBE
Το πλήρως ανακαινισμένο Black Box/White Cube θέατρο της Σχολής διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με βιντεοπροβολή, ήχο dolby surround, μικρόφωνα, αναλογικούς, ψηφιακούς και ρομποτικούς προβολείς.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού και Δραματικού Συλλόγου «Ωδείον Αθηνών – 1871»  για σπουδαστές που πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια, δέχεται γραπτές αιτήσεις για υποτροφίες ή μειωμένα δίδακτρα.

Οι αιτήσεις και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά κατατίθενται στον Διευθυντή της Δραματικής Σχολής από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 30 Ιουνίου. Η ειδική επιτροπή που ορίζεται από τον Διευθυντή της Δραματικής Σχολής εξετάζει τις αιτήσεις και αποφασίζει για την χορήγηση όλων των υποτροφιών του επόμενου ακαδημαϊκού έτους.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ
Στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών διδάσκουν οι εξής:

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΓΩΓΗ ΛΟΓΟΥ Ρηνιώ Κυριαζή, Αθηνά Τρέβλια
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Έλενα Τριανταφυλλοπούλου
ΔΡΑΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Κωνσταντίνα Ζηροπούλου
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ Αντώνης Βολανάκης
ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ Τζωρτζίνα Κακουδάκη
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Άγγελος Φραντζής
ΚΙΝΗΣΗ Αμάλια Μπένετ, Άλκηστις Πολυχρόνη, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Λία Τσολάκη, Λία Χαμηλοθώρη
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Αντώνης Γαλέος
ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ανρί Κεργκομάρ
ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΛΗ Θάνος Δερμάτης
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ Θοδωρής Αμπαζής, Βασίλης Ανδρέου, Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, Ιώ Βουλγαράκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Ζαμπουλάκης, Θανάσης Ζερίτης , Αλεξάνδρα Καζάζου, Ακύλλας Καραζήσης, Ηλίας Κουνέλας, Γιώργος Κουτλής, Μαρία Μενεγάκη, Αργύρης Ξάφης, Σοφία Πάσχου, Μαριλένα Ρασιδάκη, Μαρία Σαββίδου, Ελεάνα Τσίχλη, Σοφία Χιλλ, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος
ΦΩΝΗ Γιώργος Σαμαρτζής, Φωτεινή Χατζιδάκη
ΧΟΡΩΔΙΑ & ΣΟΛΦΕΖ Χαράλαμπος Γωγιός
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Μαριάννα Νικολάου (Σκηνογραφία/Ενδυματολογία)
Μαίρη Μηνά, Γιώργος Παύλου (Σκηνοθεσία)
Κλειώ Λιάβα, Άρτεμις Ψιλοπούλου (Συγγραφή)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023/24 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα δεχτεί στο Α΄ έτος σπουδών της κατ’ ανώτατο όριο 25 σπουδαστές/τριες, σύμφωνα με τις διαστάσεις των εγκεκριμένων αιθουσών διδασκαλίας και των εποπτικών μέσων διδασκαλίας της.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας στον σύνδεσμο Αίτηση Εισαγωγικών 2023/24, μέχρι και την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 14:00. Όλα τα πεδία της φόρμας είναι υποχρεωτικά. Απαιτείται η επισύναψη του αποδεικτικού πληρωμής εξέταστρων, και η προσκόμιση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών (έγχαρτα) την ημέρα της εξέτασης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για συμμετοχή στις Εισαγωγικές Εξετάσεις της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών:

 1. Τυποποιημένο βιογραφικό συνοδευόμενο από φωτογραφία του υποψηφίου (κατεβάστε εδώ )
 2. Αίτηση-Υπ.Δήλωση ΥΠ.ΠΟ.Α. (κατεβάστε εδώ), η οποία υπογράφεται τον/την ενδιαφερόμενο/η, υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και αναφέρει τα στοιχεία του/της, όπως αναγράφονται στην αστυνομική ταυτότητα (ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο), και απαραιτήτως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου καθώς και το είδος του τίτλου σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που κατέχει. 
 3. Απολυτήριο Λυκείου του Ν. 1566/85 ή απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Για τα απολυτήρια που προέρχονται από Σχολές της αλλοδαπής απαιτείται βεβαίωση αντιστοιχίας τους με απολυτήρια Λυκείου της ημεδαπής, η οποία χορηγείται  από τις κατά τόπους Δ/νσεις Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης. 
 4. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πρωτότυπη και σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει το πατρώνυμο από το διαβατήριο, θα πρέπει να αποδεικνύεται με την υποβολή πρόσθετου επίσημου δικαιολογητικού. Σε περίπτωση που το ονοματεπώνυμο υποψήφιου/ιας αναγράφεται με Λατινικούς χαρακτήρες θα πρέπει να συνυποβάλλεται δικαιολογητικό με την απόδοση του ονοματεπώνυμου στα Ελληνικά (π.χ. εκτύπωση ΑΜΚΑ).

 

Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα διεξαχθούν από 18 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων της Σχολής, τουλάχιστον δέκα μέρες πριν την έναρξή τους. Οι υποψήφιοι/ες ενημερώνονται για την ακριβή ημέρα/ ώρα της εξέτασης τους ηλεκτρονικά.

Τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι τα εξής:

α. Υποκριτική

 • Ένας μονόλογος (της επιλογής των υποψηφίων) από το αρχαίο δράμα, το κλασικό ή το σύγχρονο ρεπερτόριο.
 • Αυτοσχεδιασμός με αφορμή ένα κείμενο ή μία θεματική, που θα δοθεί στους υποψηφίους από την Εξεταστική Επιτροπή την ημέρα της εξέτασης.

β. Απαγγελία και Τραγούδι

 • Απαγγελία ενός ποιήματος (της επιλογής των υποψηφίων).
 • Ερμηνεία ενός τραγουδιού χωρίς συνοδεία μουσικής (της επιλογής των υποψηφίων).

γ. Στοιχειώδεις θεωρητικές γνώσεις Ιστορίας Θεάτρου και Λογοτεχνίας

Το μάθημα εξετάζεται προφορικά ή γραπτά (στην ελληνική γλώσσα, με τα στοιχεία του ελληνικού αλφαβήτου). Υποβάλλονται στους/στις υποψηφίους/ες δύο ή περισσότερες ερωτήσεις από την Ιστορία του Θεάτρου και μία ή περισσότερες ερωτήσεις από την Ιστορία της Ελληνικής Λογοτεχνίας.

 

Επιτυχόντες θεωρούνται αυτοί που έχουν ουσιαστικά προσόντα Θεατρικής Τέχνης, δηλαδή καλή άρθρωση και καθαρότητα φωνής, εκφραστικότητα και σκηνική εμφάνιση και έλαβαν σε καθένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα τουλάχιστον το βαθμό πέντε (5) στη δεκάβαθμη κλίμακα. Αν ο/η υποψήφιος/α δεν προσέλθει για εξέταση σε μαθήματα του προγράμματος ή αποκλειστεί από την επιτροπή για οποιαδήποτε αιτία, λαμβάνει μονάδα.

Στην περίπτωση που ο αριθμός των επιτυχόντων είναι μεγαλύτερος από τον ανώτερο αριθμό σπουδαστών που μπορεί να δεχτεί η Σχολή,  μπορούν να εγγραφούν εγγραφούν οι επιτυχόντες/ουσες υποψήφιοι/ες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης.

 

Δείτε τον αναλυτικό Οδηγό Σπουδών της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών εδώ.


 

Οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών  έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους μέσα από εκπαιδευτικές ανταλλαγές που πραγματοποιούνται με τα ακόλουθα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

World Theatre Education Alliance (WTEA), Πεκίνο
Το 2018 η Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών έγινε το 14ο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού World Theatre Education Alliance που διοργανώνει διαγωνιστικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή κορυφαίων σχολών από όλο τον κόσμο. Το έτος των τελειοφοίτων μας θα παρουσιάσει της σκηνή της Αθήνας από την ‘Τραγωδία του Ανθρώπου’ του Imre Madach στο Πεκίνο και το Guilin της Κίνας.

Ρωσική Ακαδημία Θεατρικής Τέχνης (GITIS), Μόσχα
Με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής είχαν την ευκαιρία να συνεργάζονται με συναδέλφους της Ρωσικής Ακαδημίας που ειδικεύονταn στη σκηνοθεσία και τη σκηνογραφία.  Οι συναντήσεις των ομάδων πραγματοποιήθηκαν στη Μόσχα και την Αθήνα εναλλάξ. Παράλληλα, επισκέπτες καθηγητές από τη GITIS παρέδιδαν μαθήματα στη Δραματική Σχολή. Η συνεργασία αυτή προβλέπεται να συνεχιστεί με το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία.

Shota Rustaveli Theatre and Film State University (SRTAFU), Τυφλίδα
Η Δραματική Σχολή έχει υπογράψει πενταετές σύμφωνο συνεργασίας με το περίφημο Πανεπιστήμιο.

I. L. Caragiale University of Theatre and Film Arts, Βουκουρέστι
Φοιτητές σκηνοθεσίας μιας από τις κορυφαίες σχολές στον κόσμο έχουν προσκληθεί να δουλέψουν στην Ελλάδα με τους τριτοετείς σπουδαστές μας.

Κρατικό Πανεπιστήμιο Θεατρικής και Κινηματογραφικής Τέχνης (SZFE), Bουδαπέστη
Μετά από την επιτυχημένη συμμετοχή της Δραματικής Σχολής στη Θεατρική Ολυμπιάδα συμφωνήθηκε η έναρξη συνεργασίας με την κορυφαία σχολή της Ουγγαρίας.

Tenda Summer School, Ferrara
Κάθε καλοκαίρι δύο σπουδαστές προσκαλούνται ως υπότροφοι στο Tenda Summer School, ένα διεθνές εργαστήρι αφιερωμένο στην Commedia dell’Arte. Αντίστοιχα, δύο σπουδαστές από το Centro Preformazione Attoriale φιλοξενούνται στην Αθήνα και παρακολουθούν μαθήματα της Δραματικής Σχολής.

Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών του Λίβερπουλ (LIPA)
Aπό τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Παραστατικών Τεχνών του Λίβερπουλ (LIPA) έχουν προκύψει πολλά κοινά έργα στον τομέα του Εφαρμοσμένου Δράματος όπως το εργαστήριο με ασυνόδευτα ανήλικα άτομα από το Home Project.

EEA Grants
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Active Citizens Fund, το Εργαστήρι Θεατρικής Αγωγής και η ομάδα του Processwork HuB υλοποίησαν την περίοδο 2021-23 το διετές εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό Έργο για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τίτλο Humanitas: Process Drama and Processwork – Staging Human Rights of LGBTQI Youth.

Με την απόλυτη πεποίθηση πως η ουσιαστική σπουδή του θεάτρου προκύπτει μόνο μέσα από την ίδια την πράξη, οι σπουδαστές εκθέτουν τη δουλειά τους με ποικίλους τρόπους (ανεβάσματα ολόκληρων έργων, συναυλίες, καμπαρέ, βραδιές χορού, παραστάσεις δρόμου, κινηματογραφικές ταινίες) σε συνεργασία με σημαντικά πολιτιστικά ιδρύματα της χώρας και ξεχωριστούς χώρους τέχνης.

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2015-2019

Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση 2012-2013

 • Bengal Tiger at the Baghdad Zoo, Lidless, Venus in Fur, Belongings σε πρώτη πανελλήνια και σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη
 • Στρίγγλος Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ήμελλου
 • Ανύπαρκτη πολιτεία σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση
 • Bach at Leipzig, The Amish Project και Tribes σε πρώτη πανελλήνια και σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη
 • Λεόντιος και Λένα, Βάκχες σε σκηνοθεσία Αργύρη Ξάφη
 • Βυ_σιν_κηπ_ς σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή

Στο Μουσείο Μπενάκη 2013

Στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη 2010

 • Λοκαντιέρα (σκην. Δημήτρης Ήμελλος)
 • Cripple of Inishmaan, Knowledge and the Girl, Clean House (σκην. Κ. Αρβανιτάκης)
 • Τρεις αδελφές (σκην. Θοδωρής Αμπαζής)

Στο Ωδείο Αθηνών

Κάποιες από τις παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στο διάστημα 2007-2019:

 • Σκηνές από έναν γάμο, Ι. Μπέργκμαν (σκην. Ι. Βουλγαράκη/ Δ. Γεωργιάδης)
 • Νέκυια, Ομήρου (σκην. Θ. Παπακωνσταντίνου)
 • Η μυστική ερωτική ζωή της Οφηλίας, Stephen Berkoff (σκην. Κ. Αρβανιτάκης)
 • Κάτω από το Γαλατόδασος , Dylan Thomas (σκην. Β. Γεωργιάδου)
 • Hamletmachine, Heiner Müller (σκην. Γ. Ζαμπουλάκης)
 • Ο Μισάνθρωπος, Μολιέρου (σκην. Β. Γεωργιάδου)
 • Το Ονειρόδραμα του Α. Στριντμπεργκ (σκην. Γ. Χουβαρδάς)
 • Μήδεια, Ευριπίδη (σκην. Μ. Σαββίδου, Α. Τρουπάκης)
 • Βάτραχοι, Αριστοφάνη – Ο Kyklos Ensemble συναντά το θέατρο, παρουσίαση των χορικών του έργου σε μουσική Γιάννη Χρήστου (διδασκαλία Φ. Τσαλαχούρης)
 • Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν, Μ. Μπρεχτ (σκην. Β. Ανδρέου)
 • Αναζητώντας το χαμένο χρόνο, Μαρσέλ Προυστ (σκην. Κ. Αρβανιτάκης)

Στο θέατρο της Δραματικής Σχολής παρουσιάστηκαν σε πανελλήνια πρώτη τα έργα:  Buried Child, Enron, Stockholm, Burnt by the Sun, Jerusalem, Polygraph, Something that Thumps, Calico, Dying for It, Doubt, August-Osage County, και The Little Dog Laughed.

Στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Προβολή έξι ταινιών μικρού μήκους που κινηματογραφήθηκαν σε συνεργασία των τελειόφοιτων σπουδαστών της Σχολής με τους σκηνοθέτες: Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Χάρη Βαφειάδη, Αλέξανδρο Βούλγαρη, Δημήτρη Κοτσέλη, Βαρδή Μαρινάκη και Νίκο Πάστρα (2015)

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας»

Συμμετοχή των τελειόφοιτων σπουδαστών με έξι ταινίες μικρού μήκους, τις οποίες σκηνοθέτησαν οι Ελίνα Ψύκου, Γιώργος Φουρτούνη, Ζακλίν Λέντζου, Δημήτρης Κανελλόπουλος, Ρηνιώ Δραγασάκη, Αρασέλη Λαιμού. (2016)

Φεστιβάλ Καννών

Σπουδαστές της σχολής συμμετείχαν στην ταινία μικρού μήκους Copa-Loca του σκηνοθέτη Χρήστου Μασσαλά, που πήρε μέρος στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών 2017.

Ζombie live act @ The Walking Dead Art event

Tον Μάρτιο 2018 η Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών συνεργάστηκε με τη Fox Networks Group για την δημιουργία ενός performance για τα εγκαίνια της καλλιτεχνικής έκθεσης με τίτλο The Walking Dead Art event. Για το σκοπό αυτό, οι σπουδαστές όλων των ετών της σχολής με την σκηνοθετική καθοδήγηση των Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη και Γιώργου Ζαμπουλάκη, παρουσίασαν ένα live zombie act, στον Πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών, τον χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωση.

 

Το Θερινό Τμήμα Μαθημάτων προσφέρει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τρόπο δουλειάς, τη φιλοσοφία και τους διακεκριμένους καθηγητές της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών λίγο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις. Οι συμμετέχοντες, υποψήφιοι σπουδαστές, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, φωνής, κίνησης, θεωρίας του θεάτρου και να εξοικειωθούν με όλα όσα συνιστούν την εμπειρία της σπουδής στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Θα αποκομίσουν εργαλεία, γνώσεις και ερεθίσματα που τους βοηθούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε οποιαδήποτε συνθήκη: τόσο στις εισαγωγικές εξετάσεις στις οποίες σκοπεύουν να συμμετάσχουν, όσο και στην εκπαιδευτική τους πορεία σε όποια σχολή επιλέξουν.

Το Θερινό Τμήμα αποτελείται από δύο κύκλους μαθηματών, πρωινό και βραδινό και πραγματοποιείται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Οι καθηγητές Υποκριτικής διαφέρουν σε κάθε Κύκλο. Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ανακοινώνεται εδώ κάθε Ιούνιο. Για την κατοχύρωση θέσης απαιτείται η υποβολή αίτησης με την ταυτόχρονη εξόφληση διδάκτρων για κάθε Κύκλο Μαθημάτων. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και γίνονται δεκτοί έως 25 συμμετέχοντες σε κάθε κύκλο.

Η Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, διοργανώνει σεμινάρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των παραστατικών τεχνών – τα οποία όμως έχουν προσωρινά ανασταλεί λόγω της πανδημίας.

Οι πληροφορίες για το Θερινό Τμήμα Μαθημάτων και τα Σεμινάρια Θεάτρου, αναρτώνται με χρονολογική σειρά εδώ.

Στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών επιδιώκουμε συνειδητά την καλλιέργεια στενών σχέσεων μεταξύ σπουδαστών και καθηγητών. Οι ισχυροί αυτοί δεσμοί συνεχίζονται και μετά το τέλος των σπουδών, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία των αποφοίτων.

Όχημα επικοινωνίας και συνεργασίας είναι η Ομάδα Αποφοίτων που εμπλέκεται δημιουργικά και με διάφορους τρόπους στις δραστηριότητες της Σχολής. Ήδη απο τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής της, η Ω2 έχει πραγματοποιήσει 14 παραγωγές οι οποίες βραβεύτηκαν και γνώρισαν επιτυχίες και επαγγελματικές διακρίσεις, ενώ μέσω αυτής έχουν προκύψει διακεκριμένες ομάδες όπως η 4Frontal και η τ ρ ι ς.

Δείτε εδώ τους απόφοιτους της Σχολής από το 2007 έως σήμερα. Η λίστα είναι οργανωμένη κατά έτος αποφοίτησης με αλφαβητική σειρά επωνύμου. Για στοιχεία αποφοίτων πριν το 2007 επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής.

Γενικότερα, συστήνουμε στους αποφοίτους της Σχολής να συνδέουν το προφίλ τους στο Linkedin με την επίσημη σελίδα του Ωδείου Αθηνών ώστε να παρουσιάζονται στην καρτέλα Alumni (“απόφοιτοι”) της σελίδας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γραμματεία Δραματικής Σχολής | Τ. 210 722 3464 , ώρες 10:00 – 17:00  |  Email: moparasiri@athensconservatoire.gr, kavgoustatou@athensconservatoire.gr


Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu