ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΩΝ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

🇬🇧 VENUE HIRE IN ENGLISH

 

To Ωδείο Αθηνών στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του Ιωάννη Δεσποτόπουλου, στο πλέον κεντρικό σημείο της Αθήνας, πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, δίπλα στο Λύκειο του Αριστοτέλη και το Βυζαντινό Μουσείο, με άριστη πρόσβαση από μέσα μαζικής μεταφοράς, και διαθεσιμότητα πολλών χώρων στάθμευσης σε πολύ μικρή απόσταση.

Το “Κέντρο Τεχνών του Ωδείου Αθηνών” αποτελείται από ένα σύμπλεγμα χώρων με ιδιαίτερη αισθητική και αρχιτεκτονική ταυτότητα, στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης πολιτιστικών δράσεων, συνεδρίων, εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Σήμερα, συγκεκριμένες αίθουσες που έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα, φιλοξενούν τακτικά εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής από σημαντικούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Παράλληλα, ένα σημαντικό έργο αποπεράτωσης και εκσυγχρονισμού του κτιρίου βρίσκεται σε εξέλιξη και νέοι χώροι πολλαπλής λειτουργικότητας και ιδιαίτερης αισθητικής θα αρχίσουν να διατίθενται από το φθινόπωρο του 2022.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τις εξής ανάγκες:

 • Υπηρεσίες catering
 • Παροχή επιπλέον εξοπλισμού (οπτικοακουστικού και άλλου) και στολισμός
 • Παρουσία μουσικών σχημάτων ή άλλου είδους καλλιτεχνική υποστήριξη
 • Υπηρεσίες καθαριότητας
 • Υπηρεσίες ταξιθεσίας
 • Φωτογράφιση/ Βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης
 • Branding της εκδήλωσης
Επικοινωνία για διάθεση χώρων

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Ιωάννα Παπαγγελή στο ipapaggeli@athensconservatoire.gr και στα τηλέφωνα: (+30) 210 724 4251, (+30) 698 464 5405.

 

Stay SafeΓια λόγους προστασίας της υγείας του κοινού και των εργαζομένων μας η λειτουργία των χώρων μας γίνεται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αλλά και την εφαρμογή μέτρων και πρωτοβουλιών που εξασφαλίζουν ότι Μένουμε Ασφαλείς.

 • Είσοδος: ελέγχεται η τήρηση του επιτρεπόμενου αριθμού επισκεπτών ανά χώρο.
 • Διαμόρφωση χώρων: Οι χώροι μας διαθέτουν σημάνσεις και επιτηρούνται για τη διασφάλιση της τήρησης των αποστάσεων.
 • Καθαριότητα: Oι χώροι απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε δράση.
 • Προφύλαξη: Στην είσοδο και σε λοιπά σημεία των χώρων μας υπάρχουν αντισηπτικά ενώ το προσωπικό μας είναι εφοδιασμένο με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας.
 • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους
 • Φωτογράφιση / Μαγνητοσκόπηση / Κινηματογράφηση εκδήλωσης επιτρέπεται μόνο στον χώρο της εκδήλωσης
 • Οποιαδήποτε φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων του Ωδείου Αθηνών γίνεται μόνο κατόπιν έγκρισης
 • Δεν επιτρέπεται η παρασκευή φαγητών στους εσωτερικούς χώρους

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


 

ΑΙΘΟΥΣΑ “ΑΡΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ”

Mία σύγχρονη αίθουσα, υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, ιδανική για συνέδρια, παρουσιάσεις και μουσικές εκδηλώσες μικρής κλίμακας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O2

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Ω2

Ένας πολυμορφικός, μεγάλος υπόγειος χώρος, βιομηχανικής αισθητικής, ιδανικός για εκθέσεις τέχνης, trade shows, πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


Per

ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ

Ένας πανέμορφος εξωτερικός χώρος, το Περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, το μάκρος του και το φυσικό του φως, παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες και διατίθεται αυτόνομα ή μαζί με άλλους χώρους.

Έχει συχνά φιλοξενήσει συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις και φωτογραφίσεις μόδας, διαφημιστικά γυρίσματα κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022


 

 

at

Photo: ©Thymio Papagiannis

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ “ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ”

Εντός του 2022 θα λειτουργήσει το πολυαναμενόμενο “Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος” του Ωδείου Αθηνών. ‘Ενα νέο, ξεχωριστής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό αμφιθέατρο 600 θέσεων, ιδανικό για  συνέδρια, κινηματογράφο, θέατρο, χορό και συναυλίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


ΒΒ

Photo: ©Thymio Papagiannis

ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ

Ένα εύπλαστος πολυμορφικός χώρος συνολικής δυναμικότητας 200 θέσεων, με κεντρική σκηνή και δύο αμφιθεατρικές ενότητες θέσεων (κινητές κερκίδες). Σχεδιασμένος για συναυλίες με ηλεκτρονικό ήχο, κατάλληλο και για σεμινάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ft

ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΕΧΝΩΝ

Ένας μεγάλος λιτός και κομψός εκθεσιακός χώρος 700 τμ. Ιδανικός επίσης για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, περίπτερα συνεδρίων, κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LAbs

Photo: ©Thymio Papagiannis

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Κ3

Σύγχρονα εξοπλισμένα studios ηχογράφησης και ηλεκτρονικής επεξεργασίας ήχου και εικόνας, χώροι για μουσικές πρόβες και training προσανατολισμένα σε μουσικούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

cafe

Photo: ©Thymio Papagiannis

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ / CAFE

Ένα νέο σύγχρονο εστιατόριο-καφέ, «ανοιχτό» προς τον υπέροχο εξωτερικό χώρο του κτιρίου, άνετο, φιλικό και με καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, θα γίνει το στέκι όσων αναζητούν ένα ανεπιτήδευτα κομψό περιβάλλον.

 

 

  ΕΡΓΟ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

 

 


 

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu