ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ | Διάθεση Χώρων

🇬🇧 VENUE HIRE IN ENGLISH

 

To Ωδείο Αθηνών στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του Ιωάννη Δεσποτόπουλου, στο πλέον κεντρικό σημείο της Αθήνας, πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, δίπλα στο Λύκειο του Αριστοτέλη και το Βυζαντινό Μουσείο, με άριστη πρόσβαση από μέσα μαζικής μεταφοράς, και διαθεσιμότητα πολλών χώρων στάθμευσης σε πολύ μικρή απόσταση.

Το “Κέντρο Τεχνών του Ωδείου Αθηνών” αποτελείται από ένα σύμπλεγμα χώρων με ιδιαίτερη αισθητική και αρχιτεκτονική ταυτότητα, στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης πολιτιστικών δράσεων, συνεδρίων, εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Μετά την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου αποπεράτωσης και εκσυγχρονισμού του κτιρίου το φθινόπωρο του 2022, νέοι χώροι πολλαπλής λειτουργικότητας και ιδιαίτερης αισθητικής προστέθηκαν σε όσους ήδη ανακαινίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, στο Κέντρο Τεχνών του Ωδείου Αθηνών φιλοξενούνται τακτικά εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και προβολής, από σημαντικούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τις εξής ανάγκες:

 • Υπηρεσίες catering
 • Παροχή επιπλέον εξοπλισμού (οπτικοακουστικού και άλλου) και στολισμός
 • Παρουσία μουσικών σχημάτων ή άλλου είδους καλλιτεχνική υποστήριξη
 • Υπηρεσίες καθαριότητας
 • Υπηρεσίες ταξιθεσίας
 • Φωτογράφιση/ Βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης
 • Branding της εκδήλωσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας στο Κέντρο Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 210 72 40 673  | Email: venuehire@athensconservatoire.gr

 

Stay SafeΓια λόγους προστασίας της υγείας του κοινού και των εργαζομένων μας η λειτουργία των χώρων μας γίνεται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αλλά και την εφαρμογή μέτρων και πρωτοβουλιών που εξασφαλίζουν ότι Μένουμε Ασφαλείς.

 • Είσοδος: ελέγχεται η τήρηση του επιτρεπόμενου αριθμού επισκεπτών ανά χώρο.
 • Διαμόρφωση χώρων: Οι χώροι μας διαθέτουν σημάνσεις και επιτηρούνται για τη διασφάλιση της τήρησης των αποστάσεων.
 • Καθαριότητα: Oι χώροι απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε δράση.
 • Προφύλαξη: Στην είσοδο και σε λοιπά σημεία των χώρων μας υπάρχουν αντισηπτικά ενώ το προσωπικό μας είναι εφοδιασμένο με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας.
 • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους
 • Φωτογράφιση / Μαγνητοσκόπηση / Κινηματογράφηση εκδήλωσης επιτρέπεται μόνο στον χώρο της εκδήλωσης
 • Οποιαδήποτε φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων του Ωδείου Αθηνών γίνεται μόνο κατόπιν έγκρισης
 • Δεν επιτρέπεται η παρασκευή φαγητών στους εσωτερικούς χώρους

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


 

t

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Ω2

Ένας πολυμορφικός, μεγάλος υπόγειος χώρος, βιομηχανικής αισθητικής, ιδανικός για εκθέσεις τέχνης, trade shows, πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


OA

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Από τον Οκτώβριο 2022 λειτουργεί το πολυαναμενόμενο “Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος” του Ωδείου Αθηνών. ‘Ενα νέο, ξεχωριστής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό αμφιθέατρο 600 θέσεων, ιδανικό για  συνέδρια, κινηματογράφο, θέατρο, χορό και συναυλίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΕΧΝΩΝ

Ένας μεγάλος λιτός και κομψός εκθεσιακός χώρος 700 τμ. Ιδανικός επίσης για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, περίπτερα συνεδρίων, κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OA

ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ

Ένα εύπλαστος πολυμορφικός χώρος συνολικής δυναμικότητας περίπου 200 θέσεων, με κεντρική σκηνή και ευέλικτη διάταξη καθισμάτων. Σχεδιασμένος για συναυλίες με ηλεκτρονικό ήχο, κατάλληλο και για σεμινάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ

Mία σύγχρονη αίθουσα, υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, ιδανική για συνέδρια, παρουσιάσεις και μουσικές εκδηλώσες μικρής κλίμακας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Per

ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ

Ένας πανέμορφος εξωτερικός χώρος, το Περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, το μάκρος του και το φυσικό του φως, παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες και διατίθεται αυτόνομα ή μαζί με άλλους χώρους.

Έχει συχνά φιλοξενήσει συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις και φωτογραφίσεις μόδας, διαφημιστικά γυρίσματα κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OA

PERISTYLION CAFE

Ένα νέο σύγχρονο εστιατόριο- café, «ανοιχτό» προς τον υπέροχο εξωτερικό χώρο του κτιρίου, άνετο, φιλικό και με καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, θα γίνει το στέκι όσων αναζητούν ένα ανεπιτήδευτα κομψό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OA

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Κ3

Σύγχρονα εξοπλισμένα studios ηχογράφησης και ηλεκτρονικής επεξεργασίας ήχου και εικόνας, χώροι για μουσικές πρόβες και training προσανατολισμένα σε μουσικούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΗΣ ΧΩΡΩΝ & ΚΤΙΡΙΟΥ

 

 


 

  ΕΡΓΟ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

 


 

Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu