ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα νέο, ξεχωριστής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό Aμφιθέατρο, ιδανικό για συναυλίες, θέατρο, χορό, κινηματογράφο, συνέδρια κ.ά.

Από την 1η Οκτωβρίου 2022 στο κτίριο του Ωδείου Αθηνών λειτουργεί το περίφημο και, μέχρι πρόσφατα ημιτελές, σύγχρονα εξοπλισμένο, ξεχωριστής αισθητικής, άνετο υπόγειο αμφιθέατρο 600 θέσεων.

Το Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος, προς τιμήν του κορυφαίου αρχιτέκτονα του Ωδείου Αθηνών, μελετητή του Bauhaus και πρεσβευτή του μοντερνισμού στην Ελλάδα, βρίσκεται στο A’ υπόγειο του κτιρίου και η πρόσβαση γίνεται από την οδό Ρηγίλλης. Διαθέτει δύο εισόδους κοινού, ευρύχωρα καμαρίνια, γκαρνταρόμπα και αποθηκευτικούς χώρους.

Ο σχεδιασμός και ο εξοπλισμός του εξασφαλίζουν την επιτυχημένη διοργάνωση καλλιτεχνικών παραστάσεων, συνεδρίων, διαλέξεων και ποικίλων πολιτιστικών και εταιρικών εκδηλώσεων.

Υπάρχει δυνατότητα παράλληλης χρήσης και άλλων αιθουσών για τη διενέργεια συμπληρωματικών δράσεων (πχ workshops, parallel sessions) ή στήσιμο περιπτέρων σε άμεσα συνδεδεμένους χώρους, καθώς και δυνατότητα αξιοποίησης του σύγχρονου cafe-εστιατορίου, που θα λειτουργεί παράπλευρα.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με WiFi και διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

τεχνικα χαρακτηριστικα

Κατόψεις & Riders των χώρων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες: Μαριλένα Σταφυλίδου / © Ωδείον Αθηνών 2022

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας στο Κέντρο Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 210 72 40 673  | Email: venuehire@athensconservatoire.gr

 

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ


Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu