ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ένα νέο, ξεχωριστής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό αμφιθέατρο, ιδανικό για  συνέδρια, κινηματογράφο, θέατρο, χορό και συναυλίες.

Από τον Δεκέμβριο του 2021 στο κτίριο του Ωδείου Αθηνών θα λειτουργήσει -το έως σήμερα ημιτελές- σύγχρονα εξοπλισμένο, ξεχωριστής αισθητικής, άνετο αμφιθέατρο 600 θέσεων. Το Αμφιθέατρο βρίσκεται στο A’ υπόγειο του κτιρίου και η πρόσβαση θα γίνεται από την οδό Ρηγίλλης. Θα διαθέτει δύο εισόδους κοινού, ευρύχωρα καμαρίνια και αποθηκευτικούς χώρους.

Ο σχεδιασμός και ο εξοπλισμός του εξασφαλίζουν την επιτυχημένη διοργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων και ποικίλων πολιτιστικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Υπάρχει η δυνατότητα παράλληλης χρήσης συμπληρωματικών αιθουσών για την διενέργεια συμπληρωματικών δράσεων (workshops, parallel sessions) ή στήσιμο περιπτέρων σε άμεσα συνδεδεμένους χώρους, καθώς και δυνατότητα αξιοποίησης του σύγχρονου εστιατορίου, που θα λειτουργεί παράπλευρα.

Ο χώρος θα είναι εξοπλισμένος με WiFi και θα διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ 

at

ΚΑΤΟΨΗ

Κατεβάστε την κάτοψη του χώρου εδώ (σε pdf). 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Ιωάννα Παπαγγελή στο ipapaggeli@athensconservatoire.gr και στα τηλέφωνα: (+30) 210 724 4251, (+30) 698 464 5405.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ


© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu