ΒLACK BOX Multifaceted

Ένα εύπλαστο πολυμορφικό Βlack box συνολικής δυναμικότητας 200 θέσεων, με κεντρική σκηνή και δύο αμφιθεατρικές ενότητες θέσεων (κινητές κερκίδες).  Σχεδιασμένο για συναυλίες με ηλεκτρονικό ήχο, κατάλληλο και για σεμινάρια.

Το Black Box Μ με συνολική επιφάνεια 243 τ.μ. θα βρίσκεται στο β’ υπόγειο του κτιρίου του Ωδείου Αθηνών και θα μπορεί να πάρει πολλές μορφές:

  • Στην πλήρη του χρήση, ένας ενιαίος χώρος με κεντρική σκηνή και από 100 καθίσματα δεξιά και αριστερά της σκηνής, σε διάταξη κερκίδας (σύνολο 200 θέσεις).
  • Ο χώρος θα μπορεί επίσης να λειτουργήσει με την ανάπτυξη μόνο της μίας ενότητας 100 καθισμάτων, επιτρέποντας έτσι την δημιουργία μεγαλύτερου ελεύθερου χώρου ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης.
  • Εναλλακτικά, χωρίς τη χρήση των κινητών κερκίδων, ο χώρος θα μπορεί είτε να αξιοποιηθεί ελεύθερος από καθίσματα, είτε να διαιρεθεί σε 2 ή 4 μικρότερες αίθουσες κατάλληλες για σεμινάρια ή υποστηρικτικές παράλληλων χρήσεων άλλων χώρων. Το κάθε δωμάτιο θα διαθέτει δική του είσοδο.

Το Black Box M θα διαθέτει σύστημα ηχομόνωσης, το οποίο εξασφαλίζει την αυτοτελή ή και ταυτόχρονη λειτουργία του με παράλληλες δράσεις σε γειτονικούς χώρους.

Κάτοψη

Κατεβάστε την κάτοψη του χώρου εδώ (σε pdf). 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Ιωάννα Παπαγγελή στο ipapaggeli@athensconservatoire.gr και στα τηλέφωνα: (+30) 210 724 4251, (+30) 698 464 5405.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ

 


 

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu