ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ

Ένα εύπλαστος πολυμορφικός χώρος εκδηλώσεων συνολικής δυναμικότητας 200 θέσεων, με κεντρική σκηνή και δύο αμφιθεατρικές ενότητες θέσεων (κινητές κερκίδες).  Σχεδιασμένος για συναυλίες με ηλεκτρονικό ήχο, κατάλληλο και για σεμινάρια.

Η Νέα Σκηνή, με συνολική επιφάνεια 243 τ.μ. θα βρίσκεται στο β’ υπόγειο του κτιρίου του Ωδείου Αθηνών και θα μπορεί να πάρει πολλές μορφές:

  • Στην πλήρη του χρήση, ένας ενιαίος χώρος με κεντρική σκηνή και από 100 καθίσματα δεξιά και αριστερά της σκηνής, σε διάταξη κερκίδας (σύνολο 200 θέσεις).
  • Ο χώρος θα μπορεί επίσης να λειτουργήσει με την ανάπτυξη μόνο της μίας ενότητας 100 καθισμάτων, επιτρέποντας έτσι την δημιουργία μεγαλύτερου ελεύθερου χώρου ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης.
  • Εναλλακτικά, χωρίς τη χρήση των κινητών κερκίδων, ο χώρος θα μπορεί είτε να αξιοποιηθεί ελεύθερος από καθίσματα, είτε να διαιρεθεί σε 2 ή 4 μικρότερες αίθουσες κατάλληλες για σεμινάρια ή υποστηρικτικές παράλληλων χρήσεων άλλων χώρων. Το κάθε δωμάτιο θα διαθέτει δική του είσοδο.

Η Νέα Σκηνή θα διαθέτει σύστημα ηχομόνωσης, το οποίο εξασφαλίζει την αυτοτελή ή και ταυτόχρονη λειτουργία της με παράλληλες δράσεις σε γειτονικούς χώρους.

τεχνικες προδιαγραφες

Κάτοψη του χώρου (σε pdf).

Τεχνικά χαρακτηριστικά / Rider (σε pdf)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες (κενός χώρος): Μαριλένα Σταφυλίδου / © Ωδείον Αθηνών 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας στο Κέντρο Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 210 72 40 673  | Email: venuehire@athensconservatoire.gr

 

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ

 


 

Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu