ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Ω2

Ένας πολυμορφικός, μεγάλος υπόγειος χώρος, industrial αισθητικής, ιδανικός για εκθέσεις τέχνης, trade shows, πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Ο Πολυχώρος Ω2, συνολικής επιφάνειας 1.817 τ.μ., βρίσκεται στο α’ υπόγειο του Ωδείου Αθηνών και επεκτείνεται σε ένα εξαιρετικό αίθριο, το οποίο λειτουργεί ως αύλιος χώρος. Αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο και διάφορους μικρότερους που μπορούν να λειτουργούν ξεχωριστά, ενώ διαθέτει και ένα μικρό εσωτερικό αμφιθέατρο 200 θέσεων.

Ο χώρος, με το χαρακτηριστικό «βιομηχανικό» design του, είναι ιδιαίτερα ευέλικτος, και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης, δεδομένου ότι δεν διαθέτει σταθερό εξοπλισμό ή διακόσμηση.

Είναι κατάλληλος για δημιουργικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις τέχνης, αλλά και πάρτυ, δεξιώσεις, κλαδικές εκθέσεις με πολλά περίπτερα, bazaars, συνεντεύξεις τύπου και ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις.

Στα μικρότερα δωμάτια που περιλαμβάνει μπορούν να φιλοξενηθούν παράλληλες δράσεις. Η είσοδος των επισκεπτών γίνεται από το Περιστύλιο, το οποίο διατίθεται για συμπληρωματικές δράσεις (μουσικά happenings, catering κ.ά.). Υπάρχουν δύο είσοδοι στον Πολυχώρο Ω2 με σκάλες καθώς και πρόσβαση με ασανσέρ.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με WiFi και διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

προδιαγραφες
  • Xώρος 1.817 τ.μ. διαμορφωμένος από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο με ένα μικρό αμφιθέατρο με κερκίδες (200 περίπου θέσεων), μερικά μικρότερα δωμάτια, δικό του αίθριο, χώρο υποδοχής και τουαλέτες.
  • WiFi.
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ μέσω ασανσέρ, με συνοδό μας.
  • Χώρος στάθμευσης για την στάση των οχημάτων της παραγωγής της εκδήλωσής σας (μεταφορά εξοπλισμού πριν και μετά το πέρας της εκδήλωσης) αλλά όχι για τους καλεσμένους. VIP parking (1 έως 2 θέσεις) κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

 

Φωτογραφίες
τεχνικα χαρακτηριστικα

Kάτοψη του χώρου (σε pdf). 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας στο Κέντρο Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 210 72 40 673  | Email: venuehire@athensconservatoire.gr

 

 

Ο Πολυχώρος Ω2, που παρέμενε ημιτελής από την δημιουργία του κτιρίου, ανακαινίσθηκε το 2016 χάρη στον Οργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, με απόλυτο σεβασμό στις προθέσεις του αρχιτέκτονα Ιωάννη Δεσποτόπουλου.

Με την έναρξη λειτουργίας του φιλοξένησε ιδιαίτερα σημαντικές πολιτιστικές δράσεις όπως την έκθεση «Η Υπέρβαση της Άβυσσος» και το διεθνές συνέδριο & Residency “Ideas City του Οργανισμού ΝΕΟΝ, οι οποίες έτυχαν σημαντικής προβολής στα ΜΜΕ και αγαπήθηκαν πολύ από χιλιάδες επισκέπτες. Την άνοιξη του 2017 και για 100 ημέρες, φιλοξένησε την διεθνούς εμβέλειας έκθεση σύγχρονης τέχνης documenta 14, η οποία έδωσε την αφορμή για την αναγνώριση του χώρου από ένα διεθνές φιλότεχνο κοινό.

Εκτός από τις αρχικές σημαντικές αυτές εκθέσεις πολιτισμού, ο χώρος έχει φιλοξενήσει την παράσταση “Εκλάμψεις” από το Σύνολο Χορού Corporis Miracula (φιλοξενούμενο σχήμα του Ωδείου Αθηνών), την έκθεση “Ο παλμός του σχεδίου” αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου σκηνογράφου και ενδυματολόγου Δαμιανού Ζαρίφη, την μεγάλη ετήσια έκθεση τέχνης Art Athina 2018, τη συναυλία World Voice του British Council & της UNICEF, το φεστιβάλ Aqua Jazz του Φεστιβάλ Αθηνών, την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Επιδαύρου του Φεστιβάλ Αθηνών, την έκθεση Ανατομία Πολιτικής Μελαγχολίας” του Schwarz Foundation, έκθεση για τα 100 χρόνια του Bauhaus αφιερωμένη στον Ιωάννη Δεσποτόπουλο, και άλλες.

Στο χώρο έχουν επίσης φιλοξενηθεί πολλές ιδιαίτερες εταιρικές εκδηλώσεις όπως του οίκου Hermes, της Porsche Hellas, τoυ Ομίλου AXF (ALE Attrativo), της Wella Professionals, της ΚΟΡΡΕΣ, κλαδικές εκθέσεις όπως το Meet Market,  η έκθεση τέχνης The Walking Dead Art του τηλεοπτικού σταθμού FOX, πάρτυ όπως αυτά του ραδιοφωνικού σταθμού En Lefko 87.7, διάφορες παρουσιάσεις μόδας όπως του Athens Xclusive Designer’s Week, παρουσίαση κολεξιόν της ZARA, εκδήλωση της Wella Professionals κ.ά.

 

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ

 


 

Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu