ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Ω2

Ένας πολυμορφικός, μεγάλος υπόγειος χώρος, industrial αισθητικής, ιδανικός για εκθέσεις τέχνης, trade shows, πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Ο Πολυχώρος Ω2, συνολικής επιφάνειας 1.817 τ.μ., βρίσκεται στο α’ υπόγειο του Ωδείου Αθηνών και επεκτείνεται σε ένα εξαιρετικό αίθριο, το οποίο λειτουργεί ως αύλιος χώρος. Αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο και διάφορους μικρότερους που μπορούν να λειτουργούν ξεχωριστά, ενώ διαθέτει και ένα μικρό εσωτερικό αμφιθέατρο 200 θέσεων. Στο χώρο μπορούν να συγκεντρωθούν έως 800 άτομα.

Ο χώρος, με το χαρακτηριστικό «βιομηχανικό» design του, είναι ιδιαίτερα ευέλικτος, και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης, δεδομένου ότι δεν διαθέτει σταθερό εξοπλισμό ή διακόσμηση.

Είναι κατάλληλος για δημιουργικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις τέχνης, αλλά και πάρτυ, δεξιώσεις, κλαδικές εκθέσεις με πολλά περίπτερα, bazaars, συνεντεύξεις τύπου και ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις.

Στα μικρότερα δωμάτια που περιλαμβάνει μπορούν να φιλοξενηθούν παράλληλες δράσεις. Η είσοδος των επισκεπτών γίνεται από το Περιστύλιο, το οποίο διατίθεται για συμπληρωματικές δράσεις (μουσικά happenings, catering κ.ά.). Υπάρχουν δύο είσοδοι στον Πολυχώρο Ω2 με σκάλες καθώς και πρόσβαση με ασανσέρ.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με WiFi και διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Xώρος 1.817 τ.μ. διαμορφωμένος από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο με ένα μικρό αμφιθέατρο με κερκίδες (200 περίπου θέσεων), μερικά μικρότερα δωμάτια, δικό του αίθριο, χώρο υποδοχής και τουαλέτες.
  • WiFi.
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ μέσω ασανσέρ, με συνοδό μας.
  • Χώρος στάθμευσης για την στάση των οχημάτων της παραγωγής της εκδήλωσης σας (μεταφορά εξοπλισμού πριν και μετά το πέρας της εκδήλωσης) αλλά όχι για τους καλεσμένους. VIP parking (1 έως 2 θέσεις) κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

 

Φωτογραφίες
Κάτοψη

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Ιωάννα Παπαγγελή στο ipapaggeli@athensconservatoire.gr και στα τηλέφωνα: (+30) 210 724 4251, (+30) 697 224 1696.

 

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ

 


 

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu