Masterclass με τον Sir Richard Alston

Στις 17-20 Ιανουαρίου 2023 η Ανώτερη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον Sir Richard Alston. Ο Sir Richard Alston, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής  του φημισμένου The Place και των Ballet Rambert είναι ιδρυτής της “Richard Alston Dance Company”.

 O Alston έδωσε ένα masterclass ρεπερτορίου σύγχρονου χορού στους σπουδαστές του Β΄ και Γ΄ έτους της Ανώτερης Σχολής Χορού, με αφορμή την μελέτη τους πάνω σε δύο δημοφιλείς χορογραφίες του, “Overdrive” και “Gypsy” Mixture, τις οποίες διδάχτηκαν στο μάθημα Σύγχρονου Ρεπερτορίου από τη Νάνσυ Νεραντζή, καθηγήτρια της Ανώτερης Σχολής Χορού και επί χρόνια συνεργάτιδα του. Ο Sir Richard Alston μίλησε επίσης στην ημερίδα “Χρόνος-αντίληψη και βίωμα” και παρακολούθησε την παράσταση EmitTime του φιλοξενούμενου Συνόλου Χορού Corporis Miracula στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εγκαινίων του Κέντρου Τεχνών του Ωδείου Αθηνών. 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2024 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | Mindcrafted by Scicada.eu

a
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.