Σεμινάριο κλασικού μπαλέτου με την Yanelis Rodriguez

19 Αυγούστου 2019 to 23 Αυγούστου 2019
Η Yanelis Rodriquez Ferrer έρχεται ξανά στη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών για ένα σεμινάριο στο πλαίσιο του Τμήματος Προετοιμασίας για τις εξετάσεις στις Ανώτερες Σχολές Χορού της χώρας. Το σεμινάριο ανήκει στον Κύκλο σεμιναρίων με σπουδαίους Κουβανούς χορευτές του κλασικού μπαλέτου και του σύγχρονου χορού, που έχει ξεκινήσει από το 2017 και οργανώνεται όλο και συχνότερα, δεδομένης της εξαιρετικής τεχνικής που οι χορευτές αυτοί διαθέτουν και στους δύο τομείς και της δικής μας λαχτάρας αφομοίωσης της .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 – 23 Αυγούστου, 10:00-13:00 κάθε μέρα, και θα αφορά τεχνική μπαλέτου (pointes) και διορθώσεις πάνω στην τεχνική. 
Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 80€. Για όσους έχουν γραφτεί στο Τμήμα Προετοιμασίας η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.
Ειδικότερα για το Τμήμα Προετοιμασίας:
Aπό 1 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Προετοιμασίας θα διδάξει σύγχρονο η Mary-Kate Sheehan, χορεύτρια και καθηγήτρια από την Καλιφόρνια.
 
To υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό αποτελούν η Δήμητρα Αντωνάκη – κλασσικό, η Ίρις Φουστέρη – Graham, η Αγγελική Τρομπούκη – σύγχρονο και η Λίλα Ζαφειροπούλου – διορθώσεις και αυτοσχεδιασμός. Νέα άφιξη στην ομάδα η Αυγή Παναγιωτοπούλου , που θα διδάξει κλασικό. Πληροφορίες στο 693 686 9091.
Share to:

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu