Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού-Αγγελική Τρομπούκη

18 Νοεμβρίου 2017 to 2 Δεκεμβρίου 2017 5 pm - 6.30 pm

Αγγελική ΤρομπούκηΣεμινάριο Σύγχρονου Χορού από την χορεύτρια-χορογράφο Αγγελική Τρομπούκη στη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών.

Τρία μαθήματα: Σάββατα 18 & 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 17:00-18:30

Το μάθημα απευθύνεται σε χορευτές και ηθοποιούς. Μέσω του αυτοσχεδιασμού, όπως και της τεχνικής του σύγχρονου χορού θα εξερευνήσουμε την αναπνοή, το σώμα στο χώρο, τις δυναμικές και τη σχέση με το άλλο σώμα.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι €30 και για τα τρία μαθήματα. Προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών είναι η Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές.

Σύντομο Βιογραφικό: Αγγελική Τρομπούκη

Η Αγγελική Τρομπούκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα το 2009. Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες στο χώρο του χορού, ανάμεσα στους οποίους: Λίντα Καπετανέα και Josef Frucek-Rootlessroot, Κωνσταντίνος Ρήγος-Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ, Σοφία Σπυράτου, Hellenic Dance Company, Kunst-stoff ”San Francisco, Berlin”, Linga Dance Company “Switzerland”. Στο χώρο του θεάτρου έχει επικεντρωθεί στο αρχαίο δράμα (Όρνιθες, σκην. Σωτήρης Χατζάκης, Λυσιστράτη και Βάτραχοι, σκην. Γιάννης Κακλέας, Τραχίνιες, σκην. Θωμάς Μοσχόπουλος). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σύγχρονο χορό σε ενήλικες και παιδιά.


 

© 2016-2020 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | Mindcrafted by Scicada.eu