Εγκαίνια Αίθουσας Δραματικής “Black Box”

Η ανάπλαση της αίθουσας δραματικής τέχνης Black Box – γνωστής και ως “Μαύρη”-  της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, έρχεται να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε με την ανάπλαση της αίθουσας συναυλιών «Άρης Γαρουφαλής»,  η οποία παραδόθηκε σε χρήση τον Δεκέμβριο 2017.

Με την παράδοση της νέας αίθουσας ολοκληρώνεται το έργο ανάπλασης ολόκληρης της δυτικής πτέρυγας στον Α’ όροφο του Ωδείου Αθηνών, που έγινε πραγματικότητα χάρη στην γενναιόδωρη χορηγία του συλλόγου Friends of Aliki Vatikioti for Μusic & the Αrts, και η οποία ονομάζεται πλέον “Πτέρυγα Αλίκη Βατικιώτη”, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη της σπουδαίας πιανίστριας και καθηγήτριας του Ωδείου Αθηνών.

Τα επίσημα εγκαίνια της νέας σύγχρονης αίθουσας Black Box έγιναν την 1η Ιουνίου 2019 με την παράσταση των σπουδαστών του Γ’ έτους της Δραματικής Σχολής “Η Μυστική ερωτική ζωή της Οφηλίας“, βασισμένης στο ομώνυμο κείμενο του Στίβεν Μπέρκοφ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν σπουδαστές και καθηγητές της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, μέλη του Δ.Σ., καθηγητές και διευθυντές των σχολών του Ωδείου Αθηνών, οι συντελεστές της αρχιτεκτονικής παρέμβασης και ανάπλασης της πτέρυγας και ο Stephen Farrant εκ μέρους των χορηγών, που χωρίς το αμέριστο ενδιαφέρον του το έργο δεν θα είχε πάρει σάρκα και οστά.

Πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ της παράστασης βρίσκεται στη σελίδα της Δραματικής Σχολής στο facebook.

Μερικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια και την παράσταση:


 

Share to:

Comments are closed.

© 2016-2024 ΩΔΕΙΟN ΑΘΗΝΩΝ - All rights reserved | Mindcrafted by Scicada.eu